perjantai 22. tammikuuta 2016

Broileripallerot makua täynnä



Viime ajat on menty vähän pikaisilla sävellyksillä eli tyyliin sekoitetaan, mitä kaapeista löytyy. Nämä broileripallerot olivat maanantain yllätysherkku. Ylätys siis siinä mielessä, että vähän tylsistä ruskeista kasoista räjähti suuhun ihana makujen voima. Sitä se teettää kun sotkee iloisesti sekaisin chiliä ja sitruunaa... Sopi muuten tosi hyvin samaan aikaan väsätyn punajuuri-sinihomejuustovuoan raikastajaksi.

Itämaiset broileripallerot

1 sitruunan kuori
300g broilerin jauhelihaa
1 korianterinipun varret
1/2 chili
1prk ananaspaloja
2rkl kalakastiketta
1tl fariinisokeria

Pistä tehosekoittimineen kaikki ainekset keskenään ja anna palaa. Jätä mössä vähäksi aikaa maustumaan itsekseen. Mitä kauemmin maistuu, sitä vahvempi maku.

Nostele kahdella lusikalla keskilämmöllä olevalle pannulle nokareita ja paina vähän matalammiksi. Ruskista molemmilta puolilta ja nostele uunivuokaan. Anna kypsyä uunissa loppuun. (Vaikka 175 asteisessa punajuurivuoan vieressä).

Nosta seuraksi tarjolle vielä sitruunaa, chiliä ja ne korianterinvarsien lehdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista!